Kunstyoga for barn!

Mette inviterer barn, i alderen 7-12 år, med på en unik magisk yoga-reise med kunst og yoga her på Myrens Sportssenter!

I løpet av to timer vil barna være med på en leken yogaøkt, der balanse, treghet, hurtighet og samspill oppleves. Etter en meditasjon, vil de lage 3-4 kunstverk: Et stort pastellbilde, en leirskulptur, en fugl og en glasslykt der vi avslutter med en lysmeditasjon!

Kunsverkene blir selvfølgelig med barna hjem.

Glade babyer, tissende hunder, humlepust og pesepust, noen kjappe solhilsner, yoga i blinde, innbakte hemmeligheter i leire, en meditasjonsreise til et magisk slott, en fugl og meg-skulpturer. Yoga & kunst for barn er en ypperlig kombinasjon som byr på lek, energi, ro, sanselighet, kreativitet og filosofi. Eller «Kunst-yoga», som barna har døpt dette.

– Jeg kjente det brant på hodet mitt, og det var som om jeg hadde en nøkkel rundt halsen, selv om det ikke var noe der! sier Ella 10 år opprømt etter at 12 barn i alderen 4-12 år har «våknet» fra en meditasjonsreise.

– Jeg opplever at barn klarer å følge med på en yoga-økt i ca 20-40 minutter, og en 5-10 minutters meditasjon er ofte nok. Men barna sitter igjen med mange «bilder» i hodet, yoga er nettopp visuelt, og derfor har jeg god erfaring med at barna lesker å uttrykke seg visuelt etter yogaen, forteller Mette.

Timen blir holdt av Mette Dybwad Torstensen som er kunsthistoriker, barnekunstformidler og skribent. Påmelding i resepsjonen.
Pris: 249,- pr barn
Tid: Lørdag 27. januar kl. 12.00-14.00
Påmelding: trykk her for påmelding

Se video her: http://www.tv2.no/v/123877