Timeplan

OBS! VI HAR ÅPNET OPP FOR PÅMELDING TIL VÅR JUBILEUMSTIMEPLAN 1. – 5. NOV, KLIKK HER FOR Å SIKRE DEG PLASS. 

Du som medlem har mulighet til å reservere plass på gruppetimer via internett. Logg deg inn med mobilnummer.

NB! Du kan ikke reservere plass på time før du har mottatt medlemskort. Ring resepsjonen, så booker vi deg inn på en time.

Hvordan fungerer online booking

Nå har du som medlem mulighet til å reservere plass på gruppetimer via internett.
Du kan melde deg på time inntil 7 dager før. Det er meget viktig å melde seg av dersom man ikke kan møte til timen. Billett til timen hentes senest 5 min før timen starter i terminalen i resepsjonen.

Første gangs innlogging:
Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos oss velger du «Hent passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt et passord direkte på SMS til din mobiltelefon. Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert fra før må du ta kontakt, så legger vi det inn for deg i systemet. Etter dette er gjort kan du registrere deg på nytt.

Innlogging:
Du må være innlogget for å kunne melde deg på og av timer. Klikk på «Logg inn» og skriv inn ditt mobilnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å melde deg på.

Påmelding(krever innlogging):
I øverste venstre hjørne skal du finne navnet ditt – dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du en valgboks – her kan du velge uke for reservasjonen.

Du får nå opp en timeplan der du vil finne timene du kan reservere. Antall ledige plasser på timen vises med en grønn «ball» med et tall som viser antall ledige plasser. Selve reserveringen er enkel: klikk i den hvite rundingen ved siden av timen din. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Reserver» eller «Avbryt». (NB: Timer som ikke har en hvit runding ved siden av seg kan ikke reserveres – enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke lenger er mulig, eller fordi de er for langt fram i tid til at du får lov til å reservere.)

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket med en hake ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken «Min side».

Avmelding (krever innlogging):
Klikk på den avmerkede haken ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt». NB! Det er viktig at du sletter påmeldingen din dersom du ikke kan møte, slik at andre gis anledning til å få din plass. Du kan slette påmeldingen din inntill 30 min før timen starter.

Glemmer man å slette påmeldingen sin mer enn 2 ganger på 2 uker blir man utestengt fra nettbookingen i opptil 2 uker. Det er selvsagt fortsatt mulig å delta på timer, men man får ikke booket plass på nett på forhånd. 🙂

Få oversikt over dine påmeldte timer (krever innlogging):
Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp.

Bytt passord (krever innlogging):
Velg linken «Min side» øverst på siden. Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Utlogging:
Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

Glemt passord:
Velg «Hent passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt ditt passord direkte.