Nytt salkonsept på Myrens!

Myrens Sportssenter lanserer nye, spennende timer i sal nå i sommer og høst 2017!
Vi er svært stolte av å presentere tre nye timekonsepter der både kondisjon, styrke og mobilitet vil være i fokus og forankringen vil ligge i gode bevegelser til fengende musikk.

De tre nye timetypene heter Puls & Styrke, Puls Intervall og Puls Rhythm.

Timebeskrivelse:

PULS INTERVALL
Puls Intervall er en tøff time med høy intensitet og enkle trinn til drivende og energisk musikk. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 2-4 pulstopper. Dette er en time for deg som har lyst til å ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Puls Intervall er en ”actionfylt” time med elementer fra idretten – løp, hopp, eksplosivitet, fart og spenning! Dette er timen der du får mulighet til å presse deg maksimalt.

PULS & STYRKE
Puls & Styrke er en enkel og effektiv time, der du får trent både kondisjon og styrke. I kondisjonsdelen jobber man med enkle trinn og bevegelser til musikk. I styrkedelen er fokus funksjonell styrke med egen kroppsvekt og minimalt av utstyr. Dette er en time som garantert får opp smilepulsen og passer for absolutt alle!

PULS RHYTHM
Puls Rhythm er en time med kreative og lekne bevegelser til musikk, i tillegg til mobilitetstrening. Bevegelsesglede og rytme er i fokus. Vi lar musikken inspirere oss og gjennom timen får du utforske en rekke ulike musikksjangre, trinn og bevegelser. Timen er bygget opp med 40 min kondisjon og 15 min mobilitetstrening. Ekte treningsglede og ”Fun factor” er nøkkelordet for denne timen!

Se timeplanen her

Vi gleder oss til å se deg på timene våre!